A400 NEW MENS LONG TIGHTS - Skins

Skins

A400 NEW MENS LONG TIGHTS - Skins
Varenr.
53211
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 649,00
Før
kr 1 499,00
  • Fri frakt over kr. 500,-
  • Rask levering
  • Høykvalitets produkter

Kvantumsrabatt

Loading...
  • A400 NEW MENS LONG TIGHTS - Skins
  • a400new2
  • A400 men's measures
Skins A400 kompresjons tights til menn for de mest kresne utøverne. Dette er produktet for deg som ganske enkelt kun vil ha det beste! Passer til alle idretter som løping, friidrett, aerobic,crossfit, styrke osv..
Skins A400 er atletens valg! For bedre ytelse og raskere restitusjon. Fantastisk tights for all type idrett, nå i ny og forbedret utgave!

Hvorfor bruke Skins?
Skins™ har gradert kompresjon som er tilpasset etter kroppsformen.
Dette fører til økt blodsirkulasjon som resulterer i mer oksygen til musklene. Dette kan øke muskelkraften og yteevnen samt redusere melkesyren betraktelig.
Skins kompresjonstøy kan brukes alene, eller som "baselayer" med annet tøy over.

Temperatur- og fuktighetsregulerende
Skins kompresjons tøy er temperatur- og fuktighetsregulerende og trekker svetten bort fra kroppen. Dette hjelper deg til å holde den rette temperaturen under varierte forhold.
Tøyet er laget i meget holdbart mateliale som holder fasongen, samtidig som elastiteten i stoffet gjør at den er fleksibel og kjennes behagelig ut på.
De ulike bitene av stoffet er sydd sammen slik at det gir riktig støtte og kompresjon.

Hva er forskjellen på Skins™ og en vanlig treningstøy?
Skins™ kompresjonstøyet skal sitte noe strammere og du kan kjenne at den strammer opp og holder, samtidig som materalet er komfortabelt og gir deg full bevegelsesfrihet. For å få den ønskede
effekten på blodsirkulasjonen er man avhengig av at den sitter tight. Se størresestabellen for å finne din riktige størrelse! 

Løpetightsene A200 og A400 fra Skins er begge blitt kåret til best i test i bladet Birkebeiner'n, der de blandt annet konkurresrte mot merker som Trimtex, Nike, 2XU, Craft, Swix, Odlo og Bavac


Utdrag fra test i TV2hjelper deg/Birkebeiner'n:

Testet ni løpetights
Men hva er en god løpetights? Magasinet Birkebeiner’n har testet ni modeller.
– Mange tror at tights er tights, men det er store forskjeller, sier redaktør i Birkebeiner’n Kristin Roset Indrehus til TV 2 hjelper deg.

Slik ble tightsene testet
Løpetightsene ble testet ved at Kristin og hennes testteam, bestående av to kvinner, og to menn, over en periode på to måneder løp i de ulike tightsene.
Både herre- og dameutgaver er brukt, og tightsene er vasket på 60 grader.  Teamet løp både på asfalt, sti og på treningssenter
– Vi har løpt innendørs på tredemølle for å få optimale forhold for svetting. Hvis tightsen holder deg tørr når du svetter så er det optimalt. Gjør den ikke det så blir tightsen litt tung, og er du ute kan du kjennes kald, sier Indrehus til TV 2 hjelper deg.
Tightsene er vurdert etter kriteriene komfort, evnen til å takle fukt, samt praktiske detaljer som lommer og reflekser.

 

Høyest score til Skins

Testvinner er Skins A400, som gav testteamet en bedre løpeopplevelse enn noen av de andre i testen.

– Den var helt fantastisk på. Vi kjente den knapt, den er svært bevegelig og har høy komfort. Lomma bak kunne godt hatt glidelås, men følelsen er det viktigste, og den var helt nydelig. Terningkast 6!

Relaterte varer

Produktvurderinger

Kunder kjøpte også

Merke

Skins

Rabatt %
-57%
kr 699,00 kr 299,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×